een ergonomische A300 natuurwandelstok onderhouden en herstellen

Ref: 8492339, 8492340

ERGONOMISCHE STOK MT100 (OF A300)

2019

We zijn ervan overtuigd dat je een product niet hoeft weg te gooien als het is beschadigd.  Dat is waarom Decathlon oplossingen aanbiedt om het correct te gebruiken, onderhouden en herstellen. Op die manier ga je het veel langer kunnen gebruiken.

Deze MT100 stok, uniek omwille van zijn wandelgreep, is duurzaam en stevig. Als je echter toch een vraag of probleem hebt, helpen we je graag verder.

Eerste gebruik van een mt100 ergonomische wandelstok

MT100 ergonomische wandelstok verzorgen en herstellen

Mijn mt100 ergonomische wandelstok onderhouden

Wanneer je wil dat je wandelstokken langer meegaan en hun efficiëntie behouden, moet je ze af en toe onderhouden.

Goed onderhouden stokken zijn schone stokken! Denk eraan om ze zowel langs binnen als langs buiten goed te reinigen. Hieronder vertellen we je wat je precies moet doen.

Als je de stokken niet gebruikt, vouw ze dan op en laat het vergrendelingssysteem los. Op die manier verliest dit zijn spankracht niet.

Mijn mt100 wandelstok zelf herstellen.

Wanneer je stok licht beschadigd of kapot is, moet je deze niet weggooien. Je kan hem immers herstellen! In onderstaande video's stellen we je alle hersteloplossingen voor. Je kan ze dus zelf bekijken.

Je mt100 ergonomische stok laten herstellen

Je wil de punt van je stok vervangen

Heb je niet het juiste gereedschap of denk je dat het je niet zal lukken om de herstelling te doen? Geen paniek: in onze ateliers doen we het nodige. Klik op onderstaande link en maak online een afspraak door volgend servicenummer in te voeren: 8032079.

Onderdelen

korte punt wandelstok

Korte punt voor wandelstokken

Set van 2 wintersluitringen voor wandelstokken

Set van 2 wintersluitringen voor wandelstokken

Set van 2 zomersluitringen voor wandelstokken

Set van 2 zomersluitringen voor wandelstokken

Set van 2 rubberen doppen voor wandelstokken

Set van 2 rubberen doppen voor wandelstokken

Mijn a300 wandelstok recyclen

Heb je geen andere keuze dan je stokken weg te gooien? Steek ze niet in de vuilniszak maar breng ze naar een recyclepark zodat ze kunnen worden verwerkt. Deze stok, die vooral uit aluminium bestaat, gaat in de container met het metaal terwijl de sluitringen bij het plastic horen.

donsjekker van veren wassen

Hoe kun je een donsjekker van veren onderhouden en repareren?

Als doorgewinterde trekker heb je jezelf getrakteerd op een prachtig donsjekker van veren. Als leerling-trekker heb je gekozen voor veren en dons om je tijdens het wandelen warm te houden. Of je nu de een of de ander bent, je doel is om je donsjekker zo lang mogelijk te behouden. Volg onze tips om nog vele jaren van je kledingstuk te genieten!