WALKIE-TALKIES

ELEKTRONISCHE PRODUCTEN

Selecteer jouw walkie-talkie om de gebruikershandleiding te vinden.

WT 500

Forclaz WT500: gebruik, onderhoud, reparatie

FORCLAZ ontwikkelde deze walkietalkies waarmee je tijdens wandel- en trektochten in de bergen storingvrij kan communiceren over een gemiddelde afstand (10 km in open gebied)Ons team, dat gevestigd is in de Alpen, heeft deze walkietalkies ontwikkeld zodat je in groep kan communiceren zonder gebruik te maken van een telecomnetwerk. Compatibel met PMR 446 MHz. 8 kanalen, 121 subkanalen (CTCSS en DCS)

Forclaz WT100

Forclaz WT100

Forclaz heeft dit paar walkie-talkies ontworpen voor communicatie op korte afstand (5 km in niet-bebouwde gebieden) tijdens wandelingen of trektochten in de bergen. Ons team in de Alpen heeft deze walkie-talkies ontworpen zodat je in groepen kunt communiceren zonder gebruik te maken van telecommunicatienetwerken. PMR 446 MHz compatibel. 8 kanalen, 121 subkanalen (CTCSS en DCS)

WT 900

Forclaz WT900

Forclaz heeft dit paar waterdichte walkie-talkies ontworpen om vrij te communiceren over middellange afstand (10 km in een open gebied) tijdens je wandelingen en trektochten. Ons team gevestigd in de Alpen ontwierp deze walkie-talkies om te communiceren in een groep zonder gebruik te maken van de telecommunicatienetwerken. Compatibel met PMR 446 MHz. 16 kanalen and 121 subkanalen (CTCSS en DCS)

ONchannel 100

ONchannel 100

ONchannel 100

Quechua FX 700

Quechua FX 700

Quechua FX 700