ROEITRAINERS (AV)

FITNESS CARDIO TRAINING

Selecteer jouw model roeimachine om alle informatie met betrekking tot dit product te vinden. Montage, onderhoud, reparatie, accessoires en reserveonderdelen die compatibel zijn met jouw roeimachine!

fro 500

Geconnecteerde en zelfaandrijvende 3-in-1 roeitrainer voor fitness

Montage, onderhoud en reparatie van de WOODROWER

ROEITRAINER

DOMYOS ROEITRAINER WR3

Montage, onderhoud en herstelling van de DOMYOS ROEITRAINER WR3 Start verkoop: Mei 2022

fro 100

Opvouwbare roeitrainer 100

Start verkoop: 2019Gebruik: 3 uur per weekMaximaal gewicht gebruiker: 110 kgSamenstelling: Frame / kader (voor de rollers): 100% staal Wielen: 100% polyamide Stoppers: 100% polyoxymethyleen: Beschermhoes: 100% acrylonitril-butadieen-styreen Trekkoord: 100% elastodieen Stof binnenkant: 100% polyvinylchloride

fro 500

FRO 500

Start verkoop: 2018Ontworpen voor regelmatig tot intensief gebruik (3 tot 4 sessies per week van 15 tot 45 minuten).Ideale roeitrainer voor halfgevorderde sporters die calorieën willen verbranden en hun conditie willen verbeteren.De voordelen: Comfortabel: comfortabel zitje op wieltjes / transpiratiewerende handle die aangenaam aanvoelt.Verplaatsbaar: met transportwieltjes vooraan, opvouwbaar om plaats te winnen.Coaching: console met 6 functies, 9 programma's, opvolgen van statistieken met Domyos E-Connected.Stevig: maximale gewicht gebruiker: 150 kg.

fro 120

Roeitrainer 120, opvouwbaar, vliegwiel van 4kg

Start verkoop: 2018Ontworpen voor occasioneel tot regelmatig gebruik (1 tot 2 sessies per week van 15 tot 30 minuten).Ideale roeitrainer voor beginnende sporters, die calorieën willen verbranden en alle spieren in hun lichaam willen trainen.De voordelen:Comfortabel: comfortabel zitje op wieltjes / transpiratiewerende handle die aangenaam aanvoelt.Verplaatsbaar: met transportwieltjes vooraan, opvouwbaar om plaats te winnen.Coaching: console met 6 functies en smartphonehouder.Stevig: maximale gewicht gebruiker: 130 kg.

RTC 690

RTC 690

Datum van verkoop: 2009

AV 570

AV 570

Datum van verkoop: 2007

AV 350

AV 350

Datum van verkoop: 2005

AV 3000

AV 3000

Datum van verkoop: 2002

AV 500

AV 500

Datum van verkoop: 2000

AV 280

AV 280

Datum van verkoop: 1999