SPINNINGFIETS

SPINNINGFIETS

CARDIO FITNESS TRAINING 

Selecteer jouw model spinningfiets om alle informatie met betrekking tot dit product te vinden. Montage, onderhoud, reparatie, accessoires en reserveonderdelen die compatibel zijn met jouw spinningfiets!

Biking 100

Spinfiets | Spinbike 100

Start verkoop: Januari 2020Deze indoor cyclingfiets is ontworpen door onze teams voor occasionele tot regelmatige fietsers.Hij is getest voor een gemiddeld gebruik van 5 uur per week.DE VOORDELEN:Vliegwiel van 12 kg, weerstand via een leren remblokje en kettingtransmissie.Zadel en stuur in verschillende posities instelbaar.Stalen constructie (gewicht 43kg) en verstelvoetjes om stabiel te staan op een oneffen vloer.Verplaats hem naar waar je wilt dankzij de transportwielen aan de voorkant. 

BIKING 500

Indoor trainingsbike 500

Start verkoop: Mei 2020Deze indoor cyclingfiets is door onze teams ontwikkeld voor wie af en toe tot regelmatig op de fiets kruipt.Hij is getest voor een gemiddeld gebruik van 5 uur per week.DE VOORDELEN:Vliegwiel van 18 kg, lederen remblok en aandrijving met riem.Zadel en stuur in verschillende posities instelbaar.Stalen frame en stabilisatieblokjes voor oneffen ondergrond.Verplaats hem naar waar je wilt dankzij de transportwielen aan de voorkant. 

VS 900

VS 900

Datum van verkoop: 2017Ontworpen voor: wie zijn prestaties op de hometrainer wilt verbeteren in het kader van een intensieve training, tussen de 5 en 8 uur per week.Een stabiele hometrainer met comfortabele, ergonomische en zeer vloeiende trapbewegingen, dankzij de riemtransmissie en het vliegwiel van 20 kg.VOORDELEN :STABILITEIT : Stalen frame (gewicht 65 kg) en stabilisatoren voor een onregelmatige vloer.DRAAGCOMFORT : Zadel en stuur verstelbaar. Comfortabel zadel, triatleetstuur.VLOTHEID TRAPBEWEGING : Vliegwiel van 20 kg, riemtransmissie, weerstand remblokjes met leer.VLOTTE MONTAGE / DEMONTAGE : Eenvoudig te installeren. Gebruiksklaar in minder dan 15 min.

VS 700

VS 700

Datum van verkoop: 2017Ontworpen voor: het verbeteren van je indoor cycling-prestaties bij recreatief gebruik.Een zeer stabiele hometrainer met een gewicht van 51 kg en een comfortabel zadel, verstelbaar in de hoogte en de diepte voor een optimaal comfort.VOORDELEN :STABILITEIT : Stalen frame (gewicht 51 kg) en stabilisatoren voor een onregelmatige vloer.DRAAGCOMFORT : Zadel en stuur verstelbaar. Comfortabel zadel, antislipstuur.VLOTHEID TRAPBEWEGING : Vliegwiel van 14 kg, weerstand met leren remblokjes.VLOTTE MONTAGE / DEMONTAGE : Eenvoudig te installeren. Gebruiksklaar in minder dan 15 min.

VS 730

VS 730

Datum van verkoop: 2013

VS 930

VS 930

Datum van verkoop: 2013

VS 910

VS 910

Datum van verkoop: 2010