OPBLAASBARE TENTEN

OPBLAASBARE TENTEN

KAMPEREN EN TREKKING 

Selecteer het juiste model om alle informatie over uw opblaasbare tent te vinden. Montage, onderhoud, herstelling, toebehoren en reserveonderdelen compatibel met uw opblaasbare tent!

Koepeltent Arpenaz

Koepeltent ARPENAZ 4-8 pers

Heb je een koepeltent? Ontdek al onze oplossingen om je product te repareren, te onderhouden en correct te gebruiken en zo de levensduur te verlengen.

Luchtbed Air Seconds voor kamperen

Opblaasbare tenten Air Seconds

De levenscyclus van een product eindigt niet wanneer het beschadigd is. Monteer, repareer, onderhoud en gebruik je Air Seconds-tent op de juiste manier... volg de gids!

abris de camping

Abris de camping

Vous avez acquis abris à arceaux ou gonflables et vous avez une question ou rencontrez un problème avec votre modèle ? Nous sommes là pour vous accompagner. Montage, notice, pièces détachées... Toutes les informations pour faire durer votre produit.

Kampeershelters met bogen van Arpenaz

Kampeershelter met bogen

Wij zijn ervan overtuigd dat de levenscyclus van een product niet eindigt als het eenmaal beschadigd is. Daarom bieden wij verschillende oplossingen om je product te repareren, te onderhouden en correct te gebruiken en zo de levensduur te verlengen.

Opblaasbare kampeertenten Air Seconds

Opblaasbare tenten in polykatoen: montage, handleiding, onderhoud, reparatie

De levenscyclus van een product eindigt niet als het beschadigd is. Om je Air Seconds-tent te monteren, repareren, onderhouden en correct te gebruiken ... volg de gids!

Opblaasbare shelters voor kamperen

opblaasbare shelter voor kamperen

Wij zijn ervan overtuigd dat de levenscyclus van een product niet eindigt als het beschadigd is. Daarom bieden wij verschillende oplossingen om je product te repareren, te onderhouden en correct te gebruiken om zo de levensduur te verlengen.

TENT4

OPBLAASBARE GEZINSTENT - AIR SECONDS 4 XL F&B - 4 PERSONEN | 2018

IS JE TENT KAPOT? GOOI ZE NIET WEG !Je moet weten dat de ecologische impact van een weggegooide tent overeenstemt met meer dan 3000 km autorijden. Om die impact te beperken, zorgt Decathlon ervoor dat alle tenten herstelbaar zijn en na reparatie weer in perfecte staat zijn!Op deze pagina begeleiden we je stap voor stap bij het repareren van je tent in functie van de problemen die je tegenkomt.Al onze tenten hebben een garantie tegen eventuele fabricagefouten. Binnen de garantie zorgen wij voor de reparatie en kun je je tent meteen naar het Atelier van je Decathlon-winkel brengen. Buiten de garantie, of als je tent beschadigd werd door een verkeerde handeling, is het mogelijk om ze zelf op een zeer makkelijke manier te repareren (of in het Atelier op jouw kosten).

TENTE_GONFLABLE_AIR_SECONDS_5.2_XL

OPBLAASBARE TENT 5 PERSONEN - AIR SECONDS FAMILY 5.2 XL

Welkom bij de technische ondersteuning voor je familietent.

TENT 4.2

GEZINSTENT MET BOGEN - ARPENAZ 4.2 - 4 PERSONEN | 2017

IS JE TENT STUK? GOOI ZE NIET WEG!Hou er rekening mee dat de ecologische impact van een weggegooide tent overeenkomt met 3 000 km autorijden. Om die impact te beperken, engageert Decathlon zich opdat alle tenten herstelbaar zouden zijn en in perfecte staat na herstelling! Op deze pagina begeleiden we je stap voor stap om je tent te herstellen naargelang het probleem dat zich stelt. Al onze tenten zijn gegarandeerd tegen eventuele fabricagefouten. Onder garantie nemen wij de herstelling voor onze rekening en kun je dus je tent rechtstreeks naar de werkplaats van je Decathlon-winkel brengen.Buiten garantie, of als je tent beschadigd is door foutief gebruik, kun je ze zelf heel makkelijk herstellen (of in de werkplaats, op jouw kosten).

TENTE_GONFLABLE_AIR_SECONDS_6.3_XL

OPBLAASBARE TENT 6 PERSONEN - AIR SECONDS FAMILY 6.3 XL

Welkom bij de technische ondersteuning voor je familietent.

TENTE_GONFLABLE_AIR_SECONDS_8.4_XL

OPBLAASBARE TENT 8 PERSONEN - AIR SECONDS FAMILY 8.4 XL

Welkom bij de technische ondersteuning voor je familietent