SLAAPZAK & SLAAPBED | DECATHLON DIENST NA VERKOOP

HYBRIDE, TOERFIETSEN

FIETSEN

Selecteer jouw model hybridefiets om informatie over dit product te vinden. Je vindt hier de handleiding, onderhoudsadvies, reparatiemogelijkheden, accessoires en reserveonderdelen die geschikt zijn voor jouw fiets.

RS520E

RIVERSIDE 520E: instructies, reparatie

Heb je hulp nodig bij het monteren, onderhouden, repareren of het vinden van een accessoire voor je fiets?

FotoPrezRiverside500e

RIVERSIDE 100e

Heb je hulp nodig bij het monteren, onderhouden, repareren of het vinden van een accessoire voor je fiets?

RIVERSIDE 120 grijs

RIVERSIDE 120 Low Frame⎟ GROEN - BLAUW ⎟ 2021

Hulp nodig om je fiets te monteren, onderhouden of repareren? Of op zoek naar een accessoire voor je fiets?

Riverside 500 E Fotopresentatie

ELEKTRISCHE HYBRIDE FIETS RIVERSIDE 500 E (GRIJS - GROEN)

Heb je voor je fiets hulp nodig bij het monteren, onderhouden, repareren of vinden van een accessoire?

Riverside Touring 920

TOERFIETS TOURING 920 BANDEN VITTORIA TERRENO

Volg ons ook op Instagram @riverside_decathlon!

Original 920 E

ELEKTRISCHE HYBRIDE FIETS ORIGINAL 920 E

Rijd met alle gemak in je eigen tempo! Met de elektrische ondersteuning kun je je trapkracht vergroten en jezelf dat extra duwtje geven wanneer je dat nodig hebt tijdens ritten tot 90 km.

RIVERSIDE 100

Hybridefiets Riverside 100

Ontworpen voor fietstochten van 30 minuten tot 1 uur, in stadsparken en over aangelegde wegen.Ben je op zoek naar een polyvalente fiets om in het weekend leuke tochtjes mee te maken? De Riverside 100 van B'TWIN is de eerste fiets waarmee je comfortabel over aangelegde wegen én onverharde paden rijdt.

RIVERSIDE 120

RIVERSIDE 120

Ontworpen voor fietstochten tot 2 uur, in stadsparken en over aangelegde wegen, om in vorm te blijven en te genieten van je activiteit.Ben je op zoek naar een fiets voor je fietstochtjes in het weekend? De Riverside 120 B'TWIN is heel gemakkelijk in gebruik en biedt je alles wat je nodig hebt om leuke fietstochten te maken.

RIVERSIDE 500

RIVERSIDE 500

Ontworpen voor fietstrekkings over goed berijdbare banen en wegen om prachtige nieuwe plekken te ontdekken.Ben je op zoek naar een lichte en comfortabele fiets? Met zijn 100% aluminium frame, dat speciaal ontworpen werd om geen rugpijn te veroorzaken, is de Riverside 500 van B'TWIN de perfecte fiets voor je fietstochten in het weekend.

RIVERSIDE 900

RIVERSIDE 900

Ontworpen voor lange fietstrekkings over goed berijdbare banen en wegen om prachtige nieuwe plekken te ontdekken.Ben je op zoek naar een hybridefiets om het hele jaar door en in elk type weer te gaan fietsen? Met zijn aluminium frame en zijn kwaliteitsuitrusting biedt de Riverside 900 B'TWIN je een maximale polyvalentie!