ALL MOUNTAIN MTB | DECATHLON DIENST NA VERKOOP

ALL MOUNTAIN

MOUNTAINKES

Selecteer het juiste model om alle informatie over uw product te vinden. Ingebruikname, onderhoud, herstelling, toebehoren en reserveonderdelen die compatibel zijn met uw mountainbike!

MTB STILUS E AM

Elektrische mountainbike E-ALL MOUNTAIN Full suspension oker 29

Het is de perfecte fiets voor MTB-tochten over technische paden. De Performance Line CX-motor van Bosch is je partner bergop en helpt je om snel uit de bocht te komen.

AM MTB ROCKRIDER FIFTY S

All-mountain mountainbike AM 50 S

Met deze fully versie van onze AM mountainbike, de FIFTY S, kies je voor puur stuur- en rijplezier op geprepareerde routes en technische tracks, het is onze meest veelzijdige all mountain bike.

AM MTB ROCKRIDER 100 HT

All-mountain mountainbike AM 100 hardtail

Een HARDTAIL AM MTB is een fiets die zich leent om een goede stuurtechniek onder de knie te krijgen op aangelegde trails. Goed rendement bij het klimmen, genieten tijdens de afdalingen! De enige hardtail met telescopische zadelpen.

XC900 27.5

MTB ROCKRIDER XC 900

Ontworpen om te trainen en presteren tijdens wedstrijden cross country mountainbiken. Geef het uiterste van jezelf en meet je met anderen. Het harde frame uit carbon maakt deze MTB perfect om aan XC-mountainbiken te doen. Haal als eerste de finish met de vork ROOCKSHOX REBA RL 100 mm, de wielen MAVIC Crossmax & de transmissie SRAM GX EAGLE.

MTB ROCKRIDER 560 S DONKERBLAUW

MTB ROCKRIDER 560 S DONKERBLAUW

Ontworpen voor wie regelmatig, matig intensief aan mountainbiken doet en op zoek is naar een kick!Volledig geveerde mountainbike voor sportieve tochten, precies zoals jij het wilt: comfortabel en presterend. Luchtveringen met blokkering aan het ergonomische COMBOLOCK-fietsstuur, 27.5" wielen, SHIMANO-transmissie 2 x 10 versnellingen.

ROCKRIDER 520 zwart

ROCKRIDER 520 zwart

Ontworpen voor wie regelmatig, matig intensief aan mountainbiken doet en op zoek is naar een kick!Verhoogde positie, verstelbare stuurpen tot 3 cm hoog, ergonomisch zadel: comfort en efficiëntie in één. 27.5''-wielen, dubbele schijfremmen & 24 versnellingen: alles wat je nodig hebt!

ROCKRIDER 540 S ROOD

ROCKRIDER 540 S ROOD

Ontworpen voor wie regelmatig, matig intensief aan mountainbiken doet en op zoek is naar een kick!Volledig geveerde mountainbike voor sportieve tochten, met luchtvering achteraan, 27.5"-wielen, hydraulische schijfremmen, 27 Shimano-versnellingen en een vorkblokkering.

MTB ROCKRIDER 540 DAMES WIT B'TWIN

MTB ROCKRIDER 540 DAMES WIT B'TWIN

Ontworpen voor wie regelmatig, matig intensief aan mountainbiken doet en op zoek is naar een kick!De MTB ROCKRIDER 540 is ontworpen voor dames met een specifiek zadel en een smaller stuur dat minder ver staat. Onze testrijdster waren er dol op!

MTB ROCKRIDER 560 ZWART

MTB ROCKRIDER 560 ZWART

Ontworpen voor wie regelmatig, matig intensief aan mountainbiken doet en op zoek is naar een kick!LICHT frame, ROCKSHOX voorvork, verlichte wielen en transmissie. ERGONOMISCHE handgrepen, zadel, zadelspanner en lock-out voor de vering. De 560 is dé comfortabele en efficiënte trekkingmountainbike, die aan al je verwachtingen voldoet.