HOMETRAINERS | DECATHLON  SERVICE NA VERKOOP

HOMETRAINERS

FITNESS CARDIO TRAINING

Selecteer jouw model hometrainer om alle informatie met betrekking tot dit product te vinden.Montage, onderhoud, reparatie, accessoires en reserveonderdelen compatibel met jouw hometrainer!

DOMYOS EB FOLD

Hometrainer met zelfaandrijving 520 connected met coaching apps

Montage, onderhoud en reparatie van de EB 520.

Domyos EB FOLD

EB FOLD

Montage, onderhoud en reparatie van de EB FOLD

woodbike

WOODBIKE

montage onderhoud en reparatie van de woodbike

EB SEAT

Half liggende hometrainer Domyos EB Seat connected

Montage, onderhoud en reparatie van de EB SEAT

EB 120

Hometrainer EB 120

Start verkoop: 2020Gebruik: tweemaal per week.Gewicht van het vliegwiel: 4 kg.Maximaal gewicht gebruiker: 110 kg.Samenstelling:Frame: 100% - StaalSchuim: 100% - Foamed Nitril Butadiene RubberBeschermkap: 100% - VinylpolychlorureSchroeven: 100% - Staal

EB 900

Hometrainer met zelfaandrijving 900 connected met coaching apps

Start verkoop: 2019 Gebruik: occasioneel, tot 7 uur per week. Gewicht van het vliegwiel: 8 kg. Maximaal gewicht gebruiker: 150 kg.Samenstelling: Frame: 100% staal Beschermkap: 100% acrylonitril-butadieen-styreen Schuim: 100% nitrilbutadieenrubber in schuimvorm Schroeven: 100% staal

MINIBIKE

Hometrainer Mini Bike

Start verkoop: 2019Ideaal toestel om zowel thuis als op kantoor je armen en benen te trainen! De mini bike is het ideale toestel om overal mee te nemen.DE VOORDELEN:VEELZIJDIGHEIDGeschikt voor cardiotraining. Voor een work-out van je benen of armenCOMPACTHEIDDit heel compacte toestel kan je gemakkelijk overal bewaren.GEBRUIKSGEMAKEen eenvoudige, gebruiksvriendelijke consoleCOACHINGConsole met 5 functiesSTABILITEITMet 4 brede antislippedalen.

EB 140

Hometrainer Bike 140, vliegwiel van 6kg

Start verkoop: 2019Gebruik: tweemaal per week.Gewicht van het vliegwiel: 6 kg.Maximum gewicht gebruiker: 110 kg.Samenstelling:Frame: 100% - StaalSchuim: 100% - Foamed Nitril Butadiene RubberBeschermkap: 100% - VinylpolychlorureSchroeven: 100% - Staal

FEB 500 SP

BIKE 500

Ontworpen om in conditie te blijven met een maximum aan comfort (regelmatig gebruik).De eerste hometrainer die je overal in huis kan gebruiken! Je hebt geen stopcontact meer nodig.PRODUCTVOORDELEN:VLOEIENDE TRAPBEWEGING: vliegwiel van 6kg.COACHING: 5 functies waaronder een hartslagmeter.7 programma'sZITCOMFORT: Comfortabel zadel, gemakkelijk op- en afstappen, verstelbaar stuur, voetriempjes.WENDBAARHEID: Gemakkelijk te verplaatsen dankzij de wieltjes.STEVIGHEID: Maximum gewicht gebruiker: 130 kg.

VM E FOLD

VM E FOLD

Datum van verkoop: 2016Ontworpen voor: wie meer uithoudingsvermogen wil en betere prestaties wil neerzetten (regelmatig gebruik)Ideaal voor kleine ruimtes! Deze hometrainer neemt opgevouwen maar half zo veel plaats in. Met de E Connected*-app heb je bovendien een coach in huis.VOORDELEN :VLOTHEID TRAPBEWEGING : Vliegwiel van 6 kg.COACHING : 6 functies, 9 programma's.Gepersonaliseerde training met de app E Connected.COMPACTHEID : Neemt opgevouwen maar half zoveel plaats in.DRAAGCOMFORT : Hoek van het stuur verstelbaar om met rechte rug of voorovergebogen te zitten.WENDBAARHEID : Wieltjes aan de poten om de hometrainer gemakkelijk te kunnen verplaatsen.STEVIGHEID : Max. gewicht gebruiker: 110 kg.

VM  ESSENTIAL

Hometrainer Essential

Datum van verkoop: 2016Ontworpen voor: wie in conditie wil blijven (occasioneel gebruik).De ideale hometrainer om opnieuw te beginnen met sporten en voor een slanker figuur! 4 functies om je training op te volgen.VOORDELEN :VLOTHEID TRAPBEWEGING : Vliegwiel van 3 kg.COACHING : Console met 4 functies (verbrande calorieën, afstand, tijd, snelheid).

VM E ENERGY

VM E ENERGY

Datum van verkoop: 2016Ontworpen voor: het verbeteren van je lichamelijke conditie en prestaties (intensief gebruik: 7 tot 10 uur per week).Ideaal voor sporters, met deze hometrainer haal je je streefdoel: meer uithoudingsvermogen, sterkere spieren... Met de app "E CONNECTED*" heb je een persoonlijke coach in huis.VOORDELEN :VLOTHEID TRAPBEWEGING : Vliegwiel van 8 kg.COACHING : 6 functies, 9 programma's.Gepersonaliseerde coaching met de app E CONNECTED.ZITCOMFORT : Comfortabele houding met rechte rug of sportief dankzij de onderarmsteunen.GEMAKKELIJK TE VERPLAATSEN : Wieltjes vooraan het onderstel.STEVIGHEIDMax. gewicht gebruiker: 150 kg

VM ESSENTIAL 2

VM ESSENTIAL 2

Datum van verkoop: 2016Ontworpen voor: wie in conditie wil blijven (occasioneel gebruik).De ideale hometrainer om thuis aan je conditie te werken! Een ergonomisch stuur voor meer comfort en een console met 5 functies om je trainingen goed op te volgen.VOORDELEN :VLOTHEID TRAPBEWEGING : Vliegwiel van 4 kg.COACHING : 5 functies (calorieverbruik, afstand, tijd, snelheid, hartslag).DRAAGCOMFORT : Ergonomisch stuur en voetriempjes zodat je voeten goed vast zitten.WENDBAARHEID : Op wieltjes om gemakkelijk te verplaatsen.

VM ESSENTIAL +

VM ESSENTIAL +

Datum van verkoop: 2016Ontworpen voor: wie met behulp van trainingsprogramma's wil vermageren (occasioneel gebruik).Een betaalbare hometrainer met verschillende trainingsprogramma's, om gemotiveerd te blijven en je te helpen je doel te bereiken. Verstelbaar zadel, voor een perfecte houding.VOORDELEN :VLOTHEID TRAPBEWEGING : Vliegwiel van 6 kg.COACHING5 functies (calorieverbruik, afstand, tijd, snelheid, hartslag).7 programma's.DRAAGCOMFORT : Voetriempjes, zadel met verstelbare diepte.WENDBAARHEID : Op wieltjes om gemakkelijk te verplaatsen.

VM E SEAT

VM E SEAT

Datum van verkoop: 2016Ontworpen voor: wie in vorm wil blijven met een goede rughouding (regelmatig gebruik).Deze zitfiets is ideaal om veilig in conditie te blijven, gewicht te verliezen of terug in vorm te geraken. Met de E Connected*-app heb je bovendien een coach in huis.VOORDELEN :VLOTHEID TRAPBEWEGING : Vliegwiel van 6 kg.COACHING : 6 functies, 9 programma's.Gepersonaliseerde training met de app E Connected.ZITCOMFORT : Zittende houding. Ergonomische stoel in ademend materiaal voor optimaal comfort.WENDBAARHEID : Op wieltjes om gemakkelijk te verplaatsen.

VM COMFORT BLACK

VM COMFORT BLACK

Datum van verkoop: 2015Ontworpen voor: wie op een zo comfortabel mogelijke manier in conditie wil blijven (regelmatig gebruik).Dit is de meest comfortabele hometrainer in ons assortiment. Het zadel, het opstapgemak en de afstelmogelijkheden maken je training een stuk aangenamer.VOORDELEN :VLOTHEID TRAPBEWEGING : Vliegwiel van 6 kg.COACHING : 5 functies waaronder hartslag met de meegeleverd band.7 programma's.ZITCOMFORT : Comfortabel zadel, lage opstap, verstelbaar stuur, voetriempjes.WENDBAARHEID : Op wieltjes om gemakkelijk te verplaatsen.STEVIGHEID : Max. gewicht gebruiker: 130 kg.

VM FOLD 6

VM FOLD 6

Datum van verkoop: 2015

VM 430

VM 430

Datum van verkoop: 2015

VM 400 2010

VM 400 2010

Datum van verkoop: 2014

VM COMFORT

VM COMFORT

Datum van verkoop: 2014

VA 530

VA 530

Datum van verkoop: 2013

VM 230

VM 230

Datum van verkoop: 2013

VM FOLD 3

VM FOLD 3

Datum van verkoop: 2013

VM 530

VM 530

Datum van verkoop 2013Ontwikkeld om in vorm te blijven De ideale hometrainer om weer te beginnen sporten en in vorm te blijven De voordelen Vloeiende trapbeweging het soepele trapsysteem garandeert comfort voor de gewrichten vliegwiel 6 kg 5 functies hartslagband meegeleverd 10 programma s 4 gebruikersprofielenGebruikscomfort voetriempjes makkelijke opstap verstelbare stuurhoogte rechte rug Verplaatsbaar met rollen en dus makkelijk te verplaatsenStevig maximumgewicht gebruiker 130 kg

VM130

VM130

Datum van verkoop: 2013

VM 120

VM 120

Datum van verkoop: 2012

VM 510

VM 510

Datum van verkoop: 2011

VA 510

VA 510

Datum van verkoop: 2011

VM 200

VM 200

Datum van verkoop: 2010

Bike Concept

Bike Concept

Datum van verkoop: 2010

VA 300

VA 300

Datum van verkoop: 2010

VM 500

VM 500

Datum van verkoop: 2010

VM 190

VM 190

Datum van verkoop: 2009

VM 290

VM 290

Datum van verkoop: 2009

VM 790

VM 790

Datum van verkoop: 2009

VM 590

VM 590

Datum van verkoop: 2009

VM ERGO 2008

VM ERGO 2008

Datum van verkoop: 2008

VM 680

VM 680

Datum van verkoop: 2008

VM 580

VM 580

Datum van verkoop: 2008

VM 480

VM 480

Datum van verkoop: 2008

VM 180

VM 180

Datum van verkoop: 2008

VM ERGO

VM ERGO

Datum van verkoop: 2008

VM 770

VM 770

Datum van verkoop: 2007

VM 460

VM 460

Datum van verkoop: 2006

VM 560

VM 560

Datum van verkoop: 2006

VA 360

VA 360

Datum van verkoop: 2006

WM 160

WM 160

Datum van verkoop: 2006

VM 660

VM 660

Datum van verkoop: 2006

VM 150

VM 150

Datum van verkoop: 2005

VM 950

VM 950

Datum van verkoop: 2005

MAGNET 7500

MAGNET 7500

Datum van verkoop: 2005

VM 440

VM 440

Datum van verkoop: 2004

VM 740 DIS

VM 740 DIS

Datum van verkoop: 2004

VM 740

VM 740

Datum van verkoop: 2004

MAGNET 5000

MAGNET 5000

Datum van verkoop: 2003

VM 110

VM 110

Datum van verkoop: 2003

VM 630

VM 630

Datum van verkoop: 2003

VM 900

VM 900

Datum van verkoop: 2000