STADSFIETSEN

STADSFIETSEN

FIETSEN

Selecteer jouw model stadsfiets om informatie over dit product te vinden. Je vindt hier de handleiding, onderhoudsadvies, reparatiemogelijkheden, accessoires en reserveonderdelen die geschikt zijn voor jouw stadsfiets.

8405261

B'TWIN LD 920 E ELEKTRISCHE FIETS; instructies, reparatie

Wat als je niet meer hoefde te schakelen? Laat je meeslepen door een nieuwe trapervaring met deze volautomatische fiets..

Elektrische fiets BEEQ C500 URBAN MOTION

Elektrische fiets BEEQ C500 URBAN MOTION: handleiding, reparatie

Deze elektrische fiets met SHIMANO-middenmotor, gemaakt in Portugal, is comfortabel en goed uitgebalanceerd. Perfect om in een rechte en comfortabele fietshouding te fietsen.

ELOPS 900 HOOG FRAME ALUMINIUM ZWART DECATHLON

ELOPS 900 HOOG FRAME ALUMINIUM ZWART

Ons team ontwikkelde deze high-end stadsfiets speciaal voor al je dagelijkse ritten. Een hoogwaardige 'Hollandse' fiets met aluminium frame die heel comfortabel zit en prima is uitgerust, ideaal voor dagelijks gebruik in de stad.

ELOPS 900 LAAG FRAME ALUMINIUM ZWART DECATHLON

ELOPS 900 LAAG FRAME ALUMINIUM ZWART: instructies, reparatie

Ons team ontwikkelde deze high-end stadsfiets speciaal voor al je dagelijkse ritten. Een hoogwaardige 'Hollandse' fiets met aluminium frame die heel comfortabel zit en prima is uitgerust, ideaal voor dagelijks gebruik in de stad.

STADSFIETS VOOR LANGE AFSTANDEN 500 - HOOG FRAME EN LAAG FRAME

STADSFIETS VOOR LANGE AFSTANDEN 500 HF & LF: instructies en reparatie

Deze fiets werd ontwikkeld voor je dagelijkse verplaatsingen in en buiten de stad, op wegen en fietspaden. Als je op zoek bent naar een fiets die in de eerste plaats licht en makkelijk is omdat je heel wat kilometers verslindt of vaak hellingen moet nemen, dan is dit model perfect voor jou.

STADSFIETS VOOR LANGE AFSTANDEN 900 HF & LF

STADSFIETS VOOR LANGE AFSTANDEN 900 HF & LF: instructies, reparatie

Als je op zoek bent naar een stadsfiets die licht en gemakkelijk te berijden is en die comfortabeler is als je kilometers maakt of als je route wat hellingen heeft, dan is dit de fiets voor jou.

LD 500 E - hoog en laag frame

LD 500 E - HOOG EN LAAG FRAME

Deze fiets werd ontwikkeld om je dagelijkse ritten in de stad en op de weg een boost te geven. Hij is perfect voor lange of heuvelachtige ritten. Een fiets voor dagelijks gebruik met een accu die lang meegaat.

ELEKTRISCHE STADSFIETS ELOPS 120E WEBSITE DECATHLON SUPPORT DIENST NA VERKOOP

ELEKTRISCHE FIETS ELOPS 120E

Deze volledig uitgeruste elektrische fiets (bagagedrager, spatbord, verlichting, enz.) is ontwikkeld voor korte verplaatsingen in de stad. ‌ Dankzij de elektrische ondersteuning ben je perfect op tijd op je bestemming, zonder je in het zweet te rijden!

VELO_VILLE_SPEED920_ELOPS_DECATHLON

SNELLE STADSFIETS SPEED 920 ZWART; instructies, reparatie

De Elops Speed 920 is snel en wendbaar. Achter zijn sobere look schuilt een vinnig karakter, dit is de ideale fiets om in stijl en op een sportieve manier door de stad te fietsen. Ons doel? Je een snelle en wendbare fiets bieden die je ritten in de stad een sportieve draai geeft, zonder de veiligheid uit het oog te verliezen dankzij zijn kwalitatieve uitrusting. Volg ons op Instagram @City_Speed_Bikes!

FIETS__VILLE_SPEED900_ELOPS_DECATHLON

SNELLE STADSFIETS SPEED 900; instructies, reparatie

De Elops Speed 900 is snel en wendbaar. Achter zijn sobere look schuilt een vinnig karakter, dit is de ideale fiets om in stijl en op een sportieve manier door de stad te fietsen. Ons doel? Je een snelle en wendbare fiets bieden die je ritten in de stad een sportieve draai geeft, zonder de veiligheid uit het oog te verliezen dankzij zijn kwalitatieve uitrusting. Volg ons op Instagram @City_Speed_Bikes!

ELOPS 540 BLAUW 2020 STADSFIETS DECATHLON SUPPORT SITE

ELOPS 540 HOOG EN LAAG FRAME: instructies, reparatie

Op deze pagina vindt u de gebruiksaanwijzing, het goedkeuringscertificaat, onderhouds- en reparatie-instructies voor uw ELOPS 540 en, indien nodig, een link naar alle reserveonderdelen die beschikbaar zijn voor uw product.

ELOPS 540 BLAUW 2020 STADSFIETS WEBSITE DECATHLON SUPPORT

ELOPS 540 LAAG FRAME PETROLBLAUW (2020) (duplicate)

Ref 8556297 We hebben deze fiets ontwikkeld om je in alle comfort door de stad te laten fietsen! Een "handige" fiets die heel wat te bieden heeft. Een stadsfiets met heel wat voordelen! Een laag frame, een bagagedrager, een mandje, zeven versnellingen, dubbelwandige velgen, automatische verlichting met naafdynamo ...

STADSFIETS ELOPS 520 - LAAG FRAME

STADSFIETS ELOPS 520 - LAAG FRAME; instructies, reparatie

Ontwikkeld voor dagelijkse ritten door de stad... puur genieten! ‌ Rijd door de stad met deze comfortabele, veilige en goed uitgeruste omafiets! Met het lage frame, de bagagedrager, de fietsmand en de dynamo, trek je er in alle eenvoud opuit.

CITY SPEED 500 ELOPS DECATHLON

CITY SPEED 500

De wens van stadsfietsers, ontdek onze snelle en wendbare single speed stadsfiets! Het uiterlijk van een fixie en het nut van een stadsfiets. Op deze pagina vindt u de instructies, onderhouds- en reparatieadviezen voor uw fiets en, indien nodig, een link naar alle reserveonderdelen die voor uw product verkrijgbaar zijn.

Presentatiefoto product ELOPS 920E HF

ELEKTRISCHE FIETS ELOPS 920E HF

Een heel comfortabele e bike met middenmotor die in optimale omstandigheden tot 70 km haalt DE TROEVEN RIJCOMFORT Ergonomische handgrepen en zadel rechte zithouding brede banden geveerde voorvork LCD display GEBRUIKSGEMAK Uitgerust met middenmotor met koppel van 90 Nm 7 versnellingen bagagedrager die tot 27 kg aankan LCD display herlaadbaar via usb VEILIGHEID Ingebouwde ledverlichting van 20 lux mechanische schijfremmen vooraan V brakes achteraan LEVENSLANGE GARANTIE Op frame voorvork stuur en stuurpen

HOPRIDER 500 LAAG FRAME

HOPRIDER 500 LAAG FRAME; instructies, reparatie

Ontworpen om wekelijks te fietsen, zowel in als buiten de stad. Deze fiets is geschikt voor verplaatsingen van meer dan 10 km.Volledig uitgeruste en veelzijdige fiets (24 versnellingen) om hellingen mee te beklimmen. Uiterst comfortabel dankzij het aluminium frame dat de fiets lichter maakt en de verende vork om schokken op te vangen. 

ELOPS 120 HOOG FRAME BLAUW

ELOPS 120 HOOG FRAME BLAUW (2018)

Ontworpen om nu en dan in de stad te fietsen… en ervan te genieten! Comfortabele stadsfiets (type Hollandse fiets), met bagagedrager 

HOPRIDER 900 - CADRE HAUT ET CADRE BAS

HOPRIDER 900 - HOOG EN LAAG FRAME: instructies, reparatie

Conçu pour une utilisation quotidienne en ville et en dehors. Le vélo est adapté aux déplacements de plus de 10 km. Le vélo ville tout équipé, polyvalent (27 vitesses) pour affronter les montées. Le cadre aluminium allège le vélo, la fourche et la tige de selle à suspension apportent un vrai confort d'utilisation.

HOPRIDER 100 - HOOG EN LAAG FRAME

HOPRIDER 100 - HOOG EN LAAG FRAME: instructies, reparatie

Ontworpen voor wekelijkse ritten in en uit de stad. De fiets is geschikt voor ritten van meer dan 10 km. Een stevige fiets, ideaal voor regelmatige ritten in de stad en onderweg. De 21 versnellingen passen zich aan alle hellingen aan.

ELOPS 520 LAAG FRAME ROOD

ELOPS 520 LAAG FRAME ROOD: Instructie, reparatie

Rèf. 8500066 Ontworpen voor dagelijks fietsen in de stad... en dat met plezier! Comfortabele stadsfiets (Nederlandse stijl), uitgerust (afhankelijk van model, met plateau of mand). Anti-rotatieveer om de fiets te ondersteunen in bochten en meer stabiliteit te bieden bij stilstand.

ELOPS 520 HOOG FRAME BLAUW

ELOPS 520 HOOG FRAME BLAUE: instructies, reparatie

Rèf. 8500065 Ontworpen om dagelijks in de stad te fietsen... en er plezier aan te beleven! Comfortabele stadsfiets (Hollandse fietsstijl), uitgerust (voorplatform) met antikantelveer om de fiets te ondersteunen in bochten en meer stabiliteit te bieden bij stilstand.

ELOPS 120 LAAG FRAME BLAUW

ELOPS 120 LAAG FRAME BLAUW: intstructies, reparatie

Ref. 8487236 Ontworpen om af en toe in de stad te fietsen... en dat met plezier! Comfortabele stadsfiets in Nederlandse stijl met bagagedrager.

ELOPS 100 LAAG FRAME

ELOPS 100 LAAG FRAME: Instructies, reparatie

Ref. 8487234 Ontworpen voor dagelijks fietsen in de stad... en dat met plezier! Geniet van fietsen in de stad met comfort in Nederlandse stijl (rechte rugpositie, ergonomische handvatten, zadel met goede zit en brede banden).

HOPRIDER 500 HOOG FRAME

HOPRIDER 500 HOOG FRAME

Ontworpen voor je wekelijkse verplaatsingen, zowel in als buiten de stad. Deze fiets is geschikt voor verplaatsingen van meer dan 10 km.Volledig uitgeruste en veelzijdige fiets (24 versnellingen) om hellingen mee te beklimmen. Uiterst comfortabel, dankzij het aluminium frame dat de fiets lichter maakt en de verende vork om schokken op te vangen. 

8359415

ELOPS 900 LAAG FRAME ZWART: instructies, reparatie

Ref. 8359415 Onze productontwikkelaars, zelf fervente fietsers, ontwierpen deze fiets voor je dagelijkse ritten. Geniet van je fiets op elk traject! Ga op pad met een rechte rug en een rustig hoofd met deze lichte, comfortabele en goed uitgeruste omafiets met ergonomisch design en dynamoverlichting.

ELOPS 520 HOOG FRAME KAKI

ELOPS 520 HOOG FRAME KAKI: instructies, reparatie

Ontworpen om dagelijks in de stad te fietsen... en dat met plezier! Verplaats je in de stad op een comfortabele, veilige en goed uitgeruste Nederlandse fiets! Met zijn lage frame, bagagedrager, mand en dynamo worden al je ritten een stuk eenvoudiger.

ELOPS 520 LAAG FRAME MINT

ELOPS 520 LAAG FRAME MINT

Ontworpen om dagelijks door de stad te fietsen... en er plezier aan te beleven!Comfortabele stadsfiets (Nederlandse stijl), naargelang het model uitgerust met bagagedrager of fietsmand. Antirotatieveer om gemakkelijker mee te draaien in de bochten, en voor een betere stabiliteit bij het stilstaan.

ELOPS 520 HOOG FRAME BORDEAUX

ELOPS 520 HOOG FRAME BORDEAUX: instructies, reparatie

Ref. 8378494 Ontworpen om dagelijks in de stad te fietsen... en dat met plezier te doen! Comfortabele stadsfiets (Hollandse fietsstijl), uitgerust (voorste platform) met antikantelveer om de fiets te ondersteunen in bochten en meer stabiliteit te bieden bij stilstand.

ELOPS 520 LAAG FRAME ROZE

ELOPS 520 LAAG FRAME ROZE

Ontworpen om dagelijks in de stad te fietsen… en ervan te genieten!Comfortabele stadsfiets (type Hollandse fiets), met uitrusting (afhankelijk van het model, platform of mand). Antirotatieveer om te fiets te begeleiden in de bochten en voor een betere stabiliteit bij stilstand.

ELOPS 520 LAAG FRAME BLAUW

ELOPS 520 LAAG FRAME BLAUW: instructies, reparaties

Ontworpen om dagelijks in de stad te fietsen... en dat met plezier! Verplaats je in de stad op een comfortabele, veilige en goed uitgeruste Nederlandse fiets! Met zijn lage frame, bagagedrager, mand en dynamo worden al je ritten een stuk eenvoudiger.

ELOPS 500 HOOG FRAME ZWART

ELOPS 500 HOOG FRAME ZWART

Ontworpen om dagelijks in de stad te fietsen… en ervan te genieten!Aangenaam door de stad fietsen dankzij het comfort van een Hollandse fiets (rechte rug, ergonomische handgrepen, zadel met veel zitcomfort en brede banden).

8353686

ELOPS 920 LAAG FRAME ZWART: instructies, reparatie

Ref. 8353686 Onze productontwikkelaars, zelf fervente fietsers, ontwierpen deze fiets voor je dagelijkse ritten. Geniet van je fiets op elk traject! Ga op pad met een rechte rug en een rustig hoofd met deze lichte, comfortabele en goed uitgeruste omafiets met ergonomisch design en dynamoverlichting.

ELOPS 500 LAAG FRAME ZWART

ELOPS 500 LAAG FRAME ZWART: instructies, reparatie

Ref. 8378491 Ontworpen voor dagelijks fietsen in de stad... en dat met plezier! Geniet van fietsen in de stad met comfort in Nederlandse stijl (rechte rugpositie, ergonomische handvatten, zadel dat is ontworpen voor een goede zit en banden met brede doorsnede).

1 of 3