ELECTRISCHE FIETSEN | DECATHLON SERVICE  NA VERKOOP

ELEKTRISCHE FIETSEN

FIETSEN 

Selecteer jouw model elektrische fiets om alle informatie over dit product te vinden. Montage, onderhoud, reparatie, accessoires en reserveonderdelen die compatibel zijn met jouw elektrische fiets!

8405261

B'TWIN LD 920 E ELEKTRISCHE FIETS; instructies, reparatie

Wat als je niet meer hoefde te schakelen? Laat je meeslepen door een nieuwe trapervaring met deze volautomatische fiets..

Velo pliant electrique E FOLD 100

E FOLD 100 B'TWIN ELEKTRISCHE VOUWFIETS

BTWIN E FOLD 100 ELEKTRISCHE VOUWFIETS: Handleidingen, certificaat van overeenstemming, onderhoud en reparatie, reserveonderdelen.

CARGOFIETS LONGTAIL R500E V2

CARGOFIETS LONGTAIL R500 E: handleiding, reparatie.

Op deze pagina vind je montage-instructies en onderhouds- en reparatieadvies voor je groene, beige of rode fiets R 500 E. Mocht het nodig zijn, dan vind je hier ook een link naar alle onderdelen die voor jouw fiets verkrijgbaar zijn.

RS520E

RIVERSIDE 520E: instructies, reparatie

Heb je hulp nodig bij het monteren, onderhouden, repareren of het vinden van een accessoire voor je fiets?

MTB STILUS E AM

Elektrische mountainbike E-ALL MOUNTAIN Full suspension oker 29

Het is de perfecte fiets voor MTB-tochten over technische paden. De Performance Line CX-motor van Bosch is je partner bergop en helpt je om snel uit de bocht te komen.

Elektrische fiets BEEQ C500 URBAN MOTION

Elektrische fiets BEEQ C500 URBAN MOTION: handleiding, reparatie

Deze elektrische fiets met SHIMANO-middenmotor, gemaakt in Portugal, is comfortabel en goed uitgebalanceerd. Perfect om in een rechte en comfortabele fietshouding te fietsen.

FOLD LIGHT 1"

E FOLD 500

VOUWFIETS BTWIN E FOLD 500

FotoPrezRiverside500e

RIVERSIDE 100e

Heb je hulp nodig bij het monteren, onderhouden, repareren of het vinden van een accessoire voor je fiets?

ELEKTRISCHE STADSFIETS 120E WEBSITE DECATHLON SUPPORT

ELEKTRISCHE LONGTAIL CARGOFIETS R500 E

Dankzij zijn grote laadvermogen is deze elektrische cargofiets perfect om je hele hebben en houden mee te nemen op de fiets, in de stad en voor langere afstanden op asfalt. ‌ Ben je op zoek naar een fiets met een groot laadvermogen, dan is de ELEKTRISCHE CARGOFIETS R500 perfect. Je kan er 2 kinderen en 1 volwassene of 170 kg mee vervoeren (excl. gewicht van de fiets).

MTB ROCKRIDER e-ST 520

Elektrische mountainbike voor dames E-ST 500 hardtail 27.5"

Deze elektrische MTB is ontwikkeld voor offroad-ritten met de nodige hoogtemeters (glooiend terrein en middengebergte). ‌

LD 500 E - hoog en laag frame

LD 500 E - HOOG EN LAAG FRAME

Deze fiets werd ontwikkeld om je dagelijkse ritten in de stad en op de weg een boost te geven. Hij is perfect voor lange of heuvelachtige ritten. Een fiets voor dagelijks gebruik met een accu die lang meegaat.

8405261

ELEKTRISCHE FIETS ELOPS 920 E CONNECT HOOG EN LAAG FRAME

Deze verbonden elektrische fiets met krachtige middenmotor is de perfecte keuze voor dagelijks fietsen in de stad. ‌ VERBONDEN en op elk moment GEOLOKALISEERBAAR om diefstal tegen te gaan.

ELEKTRISCHE MTB STILUS E-ST

ELEKTRISCHE MTB STILUS E-ST

Deze elektrische MTB is de perfecte keuze voor offroadtrips door de bergen. ‌ Met de STILUS ST E-mountainbike is het puur genieten: dankzij het full suspension-frame rij je verder én comfortabeler.

ELEKTRISCHE FIETS ELOPS 920E CONNECT LF

ELEKTRISCHE FIETS ELOPS 920E CONNECT LF

Deze slimme e-bike heeft een krachtige middenmotor om je dagelijkse ritten door de stad een boost te geven als je spullen vervoert. ‌ Een slimme fiets die op elk moment gelokaliseerd kan worden om diefstal te voorkomen.

MTB ROCKRIDER e-ST 500

Elektrische hardtail mountainbike E-ST 100 blauw 27'5"

Deze elektrische MTB werd ontwikkeld voor ritten OP GLOOIEND TERREIN. Met de elektrische MTB (e-MTB) E-ST 100 beleef je je eerste MTB-ervaringen. De slimme ondersteuning met cadanssensor en display helpen je je eigen tempo te vinden.

Original 920 E

ELEKTRISCHE HYBRIDE FIETS ORIGINAL 920 E

Rijd met alle gemak in je eigen tempo! Met de elektrische ondersteuning kun je je trapkracht vergroten en jezelf dat extra duwtje geven wanneer je dat nodig hebt tijdens ritten tot 90 km.

Riverside 500 E Fotopresentatie

ELEKTRISCHE HYBRIDE FIETS RIVERSIDE 500 E (GRIJS - GROEN)

Heb je voor je fiets hulp nodig bij het monteren, onderhouden, repareren of vinden van een accessoire?

Elektrische mountainbike e-ST520 Rockrider

ELEKTRISCHE MOUNTAINBIKE E-ST 520 GRIJS/GEEL 27.5"

Deze e-mountainbike van 27.5" is de perfecte metgezel voor ritten in de bergen.Met de elektrische MTB E-ST520 en zijn middenmotor met hoog koppel (70 Nm), worden de bergen je speelterrein.

MTB ROCKRIDER e-ST 100

Elektrische mountainbike dames E-ST 100 27.5" wit

Deze elektrische MTB werd ontwikkeld voor ritten IN DE HEUVELS. Met de elektrische MTB (e-MTB) E-ST 100 beleef je je eerste MTB-ervaringen. De slimme ondersteuning met cadanssensor en display helpen je je eigen tempo te vinden.

Elektrische mountainbike e-ST 900 Rockrider

Elektrische mountainbike E-ST 900 grijs 27.5 PLUS

Deze elektrische mountainbike (e-MTB) van 27.5" is ontwikkeld voor MTB-ritten in de bergen. Met de elektrische mountainbike e-ST 900 verleg je je grenzen als nooit tevoren. Met de middenmotor met verbluffend koppel (70 Nm) overwin je elk obstakel, en dankzij de batterij van 500 Wh rijd je langer en verder.

ELEKTRISCHE STADSFIETS ELOPS 120E WEBSITE DECATHLON SUPPORT DIENST NA VERKOOP

ELEKTRISCHE FIETS ELOPS 120E

Deze volledig uitgeruste elektrische fiets (bagagedrager, spatbord, verlichting, enz.) is ontwikkeld voor korte verplaatsingen in de stad. ‌ Dankzij de elektrische ondersteuning ben je perfect op tijd op je bestemming, zonder je in het zweet te rijden!

MTB ROCKRIDER e ST 900 DAMES

Elektrische MTB voor dames E-ST 900 27.5" PLUS turquoise

Deze elektrische MTB werd ontwikkeld voor OFFROAD-RITTEN IN DE BERGEN. Met deze elektrische MTB E-ST 900 heb je geen grenzen meer. Dankzij de middenmotor met 70 Nm-koppel overwin je elk obstakel, met de accu van 500 Wh rijd je langer.

ELEKTRISCHE FIETS ELOPS 920E LF

ELEKTRISCHE FIETS ELOPS 920E LF

Een heel comfortabele e-bike met middenmotor, die in optimale omstandigheden tot 70 km haalt. DE TROEVEN:RIJCOMFORT: Ergonomische handgrepen en zadel, rechte zithouding, brede banden, geveerde voorvork, LCD-display.GEBRUIKSGEMAK: Uitgerust met middenmotor met koppel van 90 Nm, 7 versnellingen, bagagedrager die tot 27 kg aankan.LCD-display, herlaadbaar via usb.VEILIGHEID: Ingebouwde ledverlichting van 20 lux, mechanische schijfremmen vooraan, V-brakes achteraan.LEVENSLANGE GARANTIE: Op frame, voorvork, stuur en stuurpen.

ELEKTRISCHE FIETS TILT 500E C2

ELEKTRISCHE VOUWFIETS TILT 500E C2

Datum van verkoop: 2018Ontworpen voor wie de fiets wil combineren met andere vervoersmiddelen (lift, bus, auto, kampeerwagen ...) en een compact model wilOp zoek naar een elektrische fiets die je gemakkelijk meeneemt? Ga dan voor de TILT 500 E. Hij past perfect in je auto, zo kan je hem meenemen voor al je ritjes tijdens de week en in het weekend. PRODUCTVOORDELEN:TRANSPORTGEMAK: Opvouwen, rijden, dragen, bewaren: in 15 seconden van voetganger naar fietser.> VEELZIJDIGHEID: Verleg je grenzen met de elektrische trapondersteuning.> COMPACTHEID: Opgevouwen afmetingen (l x h x b): 80 x 72 x 43 cm.Opengeklapt (l x h x b): 150 x 103 x 45 cm> FIETSCOMFORT: Ergonomische grepen en zadel, stuurpen verstelbaar in de hoogte.> LEVENSLANGE GARANTIE VAN B'TWIN: Levenslange garantie op frame (niet op het scharnier), stuurpen en stuur

Presentatiefoto product ELOPS 920E HF

ELEKTRISCHE FIETS ELOPS 920E HF

Een heel comfortabele e bike met middenmotor die in optimale omstandigheden tot 70 km haalt DE TROEVEN RIJCOMFORT Ergonomische handgrepen en zadel rechte zithouding brede banden geveerde voorvork LCD display GEBRUIKSGEMAK Uitgerust met middenmotor met koppel van 90 Nm 7 versnellingen bagagedrager die tot 27 kg aankan LCD display herlaadbaar via usb VEILIGHEID Ingebouwde ledverlichting van 20 lux mechanische schijfremmen vooraan V brakes achteraan LEVENSLANGE GARANTIE Op frame voorvork stuur en stuurpen

ELEKTRISCHE FIETS ELOPS 500E (2017)

ELEKTRISCHE FIETS ELOPS 500E

In verkoop sinds: 2017Ontworpen om comfortabel en moeiteloos door de stad te fietsen dankzij de elektrische trapondersteuning. Een comfortabele en budgetvriendelijke fiets, met autonomie tot 45 km. Hij is gebruiksvriendelijk (LCD-display, gemakkelijk herlaadbaar) en veilig (ledverlichting van 10 lux ingebouwd in het frame). DE TROEVEN:> RIJCOMFORT: Ergonomische handgrepen en zadel, rechte zithouding, brede banden, geveerde voorvork, LCD-display.GEBRUIKSGEMAK: Uitgerust met achtermotor met koppel van 26 Nm, 6 versnellingen, bagagedrager die tot 27 kg aankan.> VEILIGHEID: Ledverlichting ingebouwd in het frame, doeltreffende V-brakes.> LEVENSLANGE GARANTIE: Op frame, voorvork, stuur en stuurpen.

ELEKTRISCHE FIETS ELOPS 940E MET LAAG FRAME

ELEKTRISCHE FIETS ELOPS 940E MET LAAG FRAME

In verkoop sinds: 2017Een fiets ontworpen voor moeiteloze verplaatsingen in de stad en langere ritten met veel hoogteverschil, dankzij de elektrische trapondersteuning. Met middenmotor en batterij waarmee je tot 90 km haalt.Hij is gebruiksvriendelijk (LCD-display, gemakkelijk herlaadbaar) en veilig (ledverlichting van 20 lux ingebouwd in het frame). DE TROEVEN:RIJCOMFORT: LCD-display, ergonomische handgrepen en zadel, rechte zithouding, brede banden, geveerde voorvork.GEBRUIKSGEMAK: Uitgerust met middenmotor met koppel van 50 Nm, 10 versnellingen, bagagedrager die tot 27 kg aankan.VEILIGHEID: Ledverlichting, ingebouwd in het frame, hydraulische schijfremmen, banden met reflecterende flanken.LEVENSLANGE GARANTIE: Op frame, voorvork, stuur en stuurpen. 

VELO ELECTRIQUE ELOPS 900E CADRE HAUT (2017)

ELEKTRISCHE FIETS ELOPS 900E HOOG EN LAAG FRAME: instructie, reparatie

Ons team van enthousiastelingen heeft deze elektrisch ondersteunde fiets (EAB) ontworpen om je ritten door de stad gemakkelijker, comfortabeler en moeiteloos te maken! Krijg een helpende hand voor al je stedelijke ritten! Met zijn trapsensor en actieradius tot 70 km helpt deze EAB je zodra je een halve trap hebt gegeven.

ELEKTRISCHE FIETS ELOPS 940E MET HOOG FRAME

ELEKTRISCHE FIETS ELOPS 940E MET HOOG FRAME

Een fiets ontworpen voor moeiteloze verplaatsingen in de stad en langere ritten met veel hoogteverschil, dankzij de elektrische trapondersteuning. Met middenmotor en batterij waarmee je tot 90 km haalt.Hij is gebruiksvriendelijk (LCD-display, gemakkelijk herlaadbaar) en veilig (ledverlichting van 20 lux ingebouwd in het frame). DE TROEVEN:> RIJCOMFORT: LCD-display, ergonomische handgrepen en zadel, rechte zithouding, brede banden, geveerde voorvork.> GEBRUIKSGEMAK: Uitgerust met middenmotor met koppel van 50 Nm, 10 versnellingen, bagagedrager die tot 27 kg aankan.> VEILIGHEID: Ledverlichting, ingebouwd in het frame, hydraulische schijfremmen, banden met reflecterende flanken.> LEVENSLANGE GARANTIE: Op frame, voorvork, stuur en stuurpen. 

ELEKTRISCHE FIETS ELOPS 900E MET LAAG FRAME (2018)

ELEKTRISCHE FIETS ELOPS 900E MET LAAG FRAME ROOD

In verkoop sinds: 2018Een fiets om je heel comfortabel en vlot te verplaatsen door de stad, dankzij de elektrische ondersteuning.Een heel comfortabele e-bike die in optimale omstandigheden tot 70 km haalt. Hij is gebruiksvriendelijk (LCD-display, gemakkelijk herlaadbaar) en veilig (ledverlichting van 20 lux ingebouwd in het frame). DE TROEVEN:RIJCOMFORT: Ergonomische handgrepen en zadel, rechte zithouding, brede banden, geveerde voorvork, LCD-scherm.GEBRUIKSGEMAK: Motor op het achterwiel, motorkoppel van 30 Nm, 7 versnellingen, bagagedrager die tot 27 kg kan dragen.VEILIGHEID: Ledverlichting, mechanische schijfremmen, banden met reflecterende flanken.LEVENSLANGE GARANTIE: Op frame, voorvork, stuur en stuurpen. 

ELEKTRISCHE FIETS ELOPS 900E MET LAAG FRAME (2017)

ELEKTRISCHE FIETS ELOPS 900E MET LAAG FRAME

In verkoop sinds 2017Ontworpen voor comfortabele en moeiteloze ritten door de stad en lange fietstochten dankzij de elektrische trapondersteuning Een heel comfortabele e bike die in optimale omstandigheden tot 70 km haalt Hij is gebruiksvriendelijk LCD display gemakkelijk herlaadbaar en veilig ledverlichting van 20 lux ingebouwd in het frame DE TROEVEN STUURCOMFORT Ergonomische handgrepen en zadel rechte zithouding brede banden geveerde voorvork LCD display GEBRUIKSGEMAK Uitgerust met achtermotor van 36V koppel van 30 Nm 7 versnellingen bagagedrager die tot 27 kg aankan VEILIGHEID Ledverlichting ingebouwd in het frame mechanische schijfremmen reflecterende flanken LEVENSLANGE GARANTIE Op frame voorvork stuur en stuurpen

ELEKTRISCHE FIETS HOPTOWN 500E (2015)

ELEKTRISCHE FIETS HOPTOWN 500E

In verkoop sinds: 2015Ontworpen voor regelmatige ritten in de stad, met een fiets die je compact kunt bewaren.De lichtste (18,6 kg), vinnigste (de batterij ingewerkt in het frame kun je uitnemen) en meest eenvoudig op te bergen van al onze e-bikes. DE TROEVEN:STUURCOMFORT: Ergonomisch zadel, slimme handgrepen, stuurpen verstelbaar in de hoogte.GEBRUIKSGEMAK: Het frame en de stuurpen zijn binnen de 30 seconden opgeklapt.VEELZIJDIG: Brushless-motor van 250W. Batterij van 24V 6 Ah, ingebouwd in het frame. 3 ondersteuningsmodiCOMPACTHEID: Afmetingen ingeklapt > L 80 cm / H = 72 cm / B = 43 cmAfmetingen opengeklapt > L = 150 cm / H = 103 cm / B = 45 cmLEVENSLANGE GARANTIE: Op frame, voorvork, stuur en stuurpen. 

1 of 3